OM Lovecraftforyou

OM Lovecraftforyou

En webbutik för välmående på flera olika plan!

Hej & välkomna till min webbutik Lovecraftforyou.

Janet Svensson VD och grundare av Lovecraftforyou

Janet Svensson heter jag och är vd och ägare av Lovecraftforyou.
Efter 23 års erfarenhet inom Skönhet & Hälsa, där jag har jobbat med produkter av högsta kvalitet och även levererat/samarbetat med de största Spa & Salonger i Sverige, tog jag ett beslut att även starta en webbutik för att nå ut till fler.

Jag har satt ihop ett sortiment med stor omsorg och varit noga när jag valt ut produkter som jag vill dela med mig av till dig. Min webbutik kommer att byggas ut och tillföra mer innehåll på sikt.

Jag hoppas att du, precis som jag, finner produkterna intressanta och nyfiket vill prova det som tilltalar er! Varmt välkomna till min webbutik som servar er efter allra bästa förmåga och ambition! /Janet

  • Idag har konsumenterna så många val och det är bra att vi alla granskar och väljer med större omsorg än vi tidigare gjorde. Dock är det ju inte meningen att vi ska blir kemister och alla vi som inte är det kan inte heller tolka ingående ingredienser till fullo. En del helt rena produkter har mystiska namn och kemiska beteckningar som låter giftiga och farliga bara på namnet. Bara en sån sak som att c-vitamin = askorbinsyra… så ta det lugnt och känn dig trygg med de texter som ligger i de olika benämningarna. De är tagna direkt från respektive leverantör och de har både stort ansvar och ambitioner att följa alla gällande regler som finns i vårt land.